Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2020 11:38
Čas čtení 0:38
Adam Novosad

Tekashiho plánují promotéři zažalovat o 5,3 milionu dolarů. Prý si vzal peníze, ale koncertoval někde jinde

NEWS
Uložit Uložené

Tekashi 6ix9ine čelí nové žalobě.

Tekashi 6ix9ine sice momentálně oplývá aktivitou a vydává jednu skladbu či videoklip za druhým, avšak koncem června ho zřejmě čeká žaloba o 5,3 milionu dolarů.

Odhodlali se k ní dva promotéři Benhur Tesfalidet a Anton Alexander, podle kterých se raper dopustil podvodu, porušení smlouvy a pomluvy, upozorňuje NME.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený TROLLZ (@6ix9ine),

V roce 2018 měl 6ix9ine vystoupit na koncertě organizovaném touto dvojicí, jenže raper koncert zrušil, aniž by promotéry předem upozornil, a nakonec ve stejnou noc zahrál v jiném klubu.

Přesto promotérům nevrátil zálohu ve výši 58 470 dolarů, ba co víc, podle nich 6ix9ine na sociálních sítích začal oba neprávem očerňovat. Prý je nazýval zkorumpovanými lháři, což způsobilo, že k žalobě připojili i pomluvy.

Doporučeno
Nicki Minaj se znovu spojuje se 6ix9inem, který tančí s penězi. Ve videoklipu trollují každého, kdo je nemá rád Nicki Minaj se znovu spojuje se 6ix9inem, který tančí s penězi. Ve videoklipu trollují každého, kdo je nemá rád 12. června 2020 11:15

I když ji původně podali v roce 2018, v průběhu následujících měsíců ji ze soudu stáhli. V současnosti však padlo rozhodnutí rapera znovu zažalovat, a to zřejmě z důvodu, že ho pustili z vězení a znovu hýří aktivitou.

Domů
Sdílet
Diskuse