Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2020 15:43
Čas čtení 0:56
Dominik Vetrák

Sleduj bláznivý trailer na jeden z nejchválenějších filmů roku. Komedie Palm Springs tě královsky pobaví

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Letní romantická komedie ve stylu Groundhog Day vypadá úžasně.

Pokud některý tvůrce dokáže formulovat Groundhog Day (Na Hromnice o den více) na moderní styl, může z toho vzejít úžasný film. Něco takového se asi podařilo režisérovi Maxovi Barbakowovi podle scénáře od Andyho Siary. Hlavním producentem byl Andy Samberg (Brooklyn Nine-Nine), který si v romantické komedii Palm Springs střihl i hlavní roli.

Doporučeno
9 filmů a seriálů, které jsou lepší než jejich literární předloha 9 filmů a seriálů, které jsou lepší než jejich literární předloha 16. června 2020 9:21

Děj zachycuje mladého a odvázaného Nylese (Samberg), který na svatbě potkává sympatickou dívku jménem Sarah (Cristin Milioti). Začínají si spolu užívat hezký večer, když v tom se semele něco šíleného. Sarah se druhý den probouzí, ale zjišťuje, že prožívá včerejšek úplně znovu.

Dostala se totiž do stejné časové smyčky, v jaké je Nyles již dlouhou dobu. Jde o variaci na Groundhog Day, kdy se čas neposune dál, dokud dotyční neudělají v životě některé věci správně. A kdo ví, možná tento film skončí úplně jinak.

Domů
Sdílet
Diskuse