Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2020 19:27
Čas čtení 0:55
Adam Novosad

Francesca a Harry z Too Hot to Handle se nadobro rozešli. Nepomohla ani žádost o ruku, vysvětluje Francesca v novém videu

NEWS
Uložit Uložené

Známá dvojice z reality show vztah na dálku nevydržela.

Na přelomu dubna a května vytáhl Netflix eso z rukávu. Divákům zpřístupnil reality show Too Hot to Handle, v níž na exotický ostrov zavřel partu sexuchitvých mladých lidí.

Takových reality show existují desítky, říkáš si, avšak celý koncept měl jeden háček. Mladí muži a ženy měli zakázán jakýkoliv sexuální kontakt a pokud pravidlo porušili, z celkové výhry se jim odpočítávaly peníze prostřednictvím pokut, informuje E Online.

Doporučeno
Co se stalo s 10 soutěžícími z exotického ostrova? Netflix odvysílal exkluzivní epizodu Too Hot To Handle Co se stalo s 10 soutěžícími z exotického ostrova? Netflix odvysílal exkluzivní epizodu Too Hot To Handle 14. května 2020 15:38

V show se objevilo několik výrazných osobností, ale zřejmě největšími hvězdami se stala dvojice Francesca Farago a Harry Jowsey. Jiskřilo to mezi nimi hned od začátku, následně se pohádali, jen aby ze show odcházeli zamilovaní s odvážnými plány.

Domů
Sdílet
Diskuse