Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. června 2020 16:23
Čas čtení 0:49
Tímea Krauszová

Noc, na kterou nikdy nezapomene: Po 18 hodinách spánku mu praskl močový měchýř, okamžitě ho museli operovat

NEWS ALKOHOL
Uložit Uložené

Muž vypil více než 10 piv, které už jeho měchýř déle nezvládl udržet.

Noc, na kterou se nezapomíná. Čtyřicátník z Číny, jehož v médiích označují jen příjmením Ho, strávil pekelná muka na operačním stole. Téměř jeden celý den nešel na záchod, což se podepsalo na jeho močovém měchýři. V nemocnici ve městě Zhuji musel absolvovat operaci, při níž mu napravovali tři trhliny na orgánu. Přes jednu z nich mu do měchýře vklouzla část střeva, popisuje Unilad.

Po pivech odpadl, vzbudil se se strašnou bolestí břicha

Ho měl zjevně skvělý večer. Vypil více než deset piv a téměř celý druhý den prospal. Několikrát se probudil, ale byl stále dost opilý a pod vlivem alkoholu nepociťoval potřebu jít na záchod. Litry piva tak zadržoval téměř 18 hodin. Vzbudila ho však ostrá bolest břicha, nedokázal se ho ani dotknout nebo se převrátit na bok.

Doporučeno
Zloděje, kteří rabovali během protestů v USA, hledají majitelé obchodů přes bazary a resell platformy Zloděje, kteří rabovali během protestů v USA, hledají majitelé obchodů přes bazary a resell platformy 16. června 2020 15:59
Domů
Sdílet
Diskuse