Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
24. června 2020 18:33
Čas čtení 1:06
Tímea Krauszová

Máš předkus, odstávající uši nebo vypadáš divně? Můžeš se přihlásit jako komparsista do seriálu Pán prstenů

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Natáčení obnoví již v červenci, přerušila ho pandemie.

The Guardian informuje o fantastické nabídce pro všechny milovníky Středozemě. Do připravovaného seriálu Pán prstenů, který by už v roce 2021 měli vysílat na streamovací platformě od Amazonu, hledají komparsisty.

Nabídka od novozélandské agentury byla na Facebooku několikrát upravována a agentka pro Guardian odmítla potvrdit, že jde skutečně o sérii LOTR, ale naštěstí žijeme v době screenshotů a médii se tato informace rozšířila během několika hodin.

Hledají lidi, kteří vypadají „netradičně“

Podle inzerátu na sociální síti hledají lidi, kteří vypadají „funky“ a musí splňovat některé z následujících atributů: mají předkus, popáleniny či jizvy po akné na obličeji, dlouhé a hubené končetiny, výrazné lícní kosti, velké oči (nebo velmi malé oči), případně jiný zajímavý rys na tváři. Výhodou je i to, pokud ti chybí ruka nebo noha a jednoduše vypadáš netradičně.

Doporučeno
Seriálový Pán prstenů našel hlavního záporáka. Zahraje si ho představitel Benjena Starka z Game of Thrones Seriálový Pán prstenů našel hlavního záporáka. Zahraje si ho představitel Benjena Starka z Game of Thrones 23. října 2019 15:07

Přihlásit se mohou lidé jakéhokoliv etnika, ženy i muži, ve věku 18 až 65 let. Největší nevýhodou pro nás je, že musíš mít povolení pracovat na Novém Zélandu, kde seriál natáčejí.

Do jakých rolí takové lidi shánějí, se už z inzerátu nedozvíš. Podle Guardianu sdílela příspěvek i agentka, která v profilu uvádí, že pracuje právě na produkci seriálového Pána prstenů. Ten už má předem schválenou i druhou sérii, první bychom se měli dočkat příští rok.

Přestože komparsisté často nedostanou hodně peněz a jejich práce může být místy nudná, při zpracování Tolkienova veledíla je téměř jisté, že se přihlásí stovky, ne-li tisíce zájemců. Toto však není poprvé, co do seriálu hledají zvláštně vypadající osoby.

Koncem roku 2019 štáb také hledal zajímavé lidi jako kompars. V té době sháněli velmi zarostlé lidí s co největším počtem vrásek. Ti by měli ve světě z pera J. R. R. Tolkiena ztvárňovat fyzicky odpudivé orky.

Domů
Sdílet
Diskuse