Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
27. června 2020 18:21
Čas čtení 0:41
Dominik Vetrák

Margot Robbie nahradí Johnnyho Deppa v žensky laděných Pirátech z Karibiku

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Máme dobré i špatné zprávy.

Zřejmě je to už definitivní. Johnny Depp jako Jack Sparrow končí a zatím nevíme, kdo ho vlastně nahradí a kam se budou Piráti z Karibiku ubírat. O tom, proč Depp odchází ze série, jsme psali zde. Plánovaný restart série měli napsat Rhett Reese a Paul Wernicke (scénáře na Zombieland či Deadpool), ale nic nového nevymysleli.  

Novými scénáristy se tak v říjnu loňského roku stali Craig Mazin a Ted Eliott. Eliott pracoval jako scenárista na každém filmu Pirátů kromě toho posledního. Mazin zase napsal minisérii Chernobyl a pro HBO chystá i seriál The Last of Us podle slavné videohry. Společně připraví reboot série.

Doporučeno
Gerard Butler uniká před padajícími meteority devastujícími celou planetu. Katastrofický thriller Greenland dostává skvělý trailer Gerard Butler uniká před padajícími meteority devastujícími celou planetu. Katastrofický thriller Greenland dostává skvělý trailer 26. června 2020 20:27

Jenže, jak jsme se dozvěděli díky The Hollywood Reporter, nepůjde o jediný film ze světa Pirátů z Karibiku. Druhým projektem bude film zaměřený na ženské obsazení. Hlavní postavu ztvární Margot Robbie a o scénář se postará Christina Hodson.

Ta má pro Warnery napsat scénář pro Flashe i Batgirl, přičemž pracovala na povedeném Bumblebeem. Jenže loni přišlo do kin slabé Birds of Prey, pro které napsala scénář. Jsme tedy skeptičtí. Snad Disney ví, co dělá.

Anketa:
Na který film se těšíš více?
Ten od tvůrců Chernobylu
Ten od scenáristky Bumblebeeho a Birds of Prey s Margot Robbie
Ten od tvůrců Chernobylu
75 %
601 Hlasů
Ten od scenáristky Bumblebeeho a Birds of Prey s Margot Robbie
25 %
201 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse