Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. července 2020 21:09
Čas čtení 0:39
Dominik Vetrák

Shia LaBeouf vybírá daně od gangů v Los Angeles. Akční trailer slibuje našlapaný gangsterský film od režiséra Suicide Squad

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tax Collector má venku první trailer. Máme se těšit na skvělý akční film?

RLJE Films vydalo první trailer pro nejnovější film scenáristy a režiséra Davida Ayera. Ten v minulosti natočil pecky jako Fury, End of Watch, Street Kings či Harsh Times, ale i Sabotage s Arniem, Bright pro Netflix či Suicide Squad. Poslední roky tedy není ve velmi dobré formě. Změnit se to pokusí s nezávislým akčním filmem The Tax Collector.

Doporučeno
10 nejlepších her první poloviny roku 2020 10 nejlepších her první poloviny roku 2020 27. června 2020 10:32

Bobby Soto (Narcos: Mexico) a Shia LaBeouf hrají hlavní postavy Davida a Creepera, výběrčí daní od gangů v Los Angeles, které jsou určeny pro lorda podsvětí jménem Wizard. Vše se však zhroutí, když se ve městě objeví Wizardův velký rival a David musí ochránit nejen byznys, ale i svou rodinu.

Trailer ukazuje množství akce, krvavých momentů a potyček mezi gangstery. Z tematického a atmosférického hlediska půjde pro režiséra Ayera o návrat ke kořenům. Tehdy však pracoval s lepšími herci. David Ayer si kromě režie napsal i scénář a podílel se na produkci. The Tax Collector vyjde ve vybraných kinech a na VOD (Video on demand) již 7. srpna.

Domů
Sdílet
Diskuse