Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. července 2020 21:10
Čas čtení 0:51
Tímea Krauszová

Letiště na Tchaj-wanu nabízí bizarní zážitek: Můžeš s kufrem projít kontrolou a nasednout do letadla. Nikam však neodletíš

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Letiště na Tchaj-wanu nabízí možnost zažít „radost“ z check-inu a nástupu do letadla. To se však z přistávací dráhy neodlepí.

Tchaj-wanské letiště Songshan nabízí zvláštní cestovatelský zážitek pro ty, kteří mají toulavé boty, ale kvůli koronaviru musí zůstat doma. S letenkou a plným kufrem můžeš přijít na letiště, projít všemi kontrolami i check-inem, počkat na svůj let v čekací hale a dokonce i nastoupit do letadla.

Uděláš si skvělé příběhy na Instagram a můžeš se tvářit, že jedeš na dovolenou. Nikam však neodletíš, vysvětluje portál VICE.

Doporučeno
V úterý odjel první vlak do Chorvatska, někteří si sbalili více roušek než ponožek V úterý odjel první vlak do Chorvatska, někteří si sbalili více roušek než ponožek 1. července 2020 10:51

Na výzvu letiště zareagovalo více než sedm tisíc lidí. Prvních 180 si už mohlo tento jedinečný zážitek vychutnat. Vyzvedli si své palubní lístky od China Airlines, prošli všemi kontrolami a netrpělivě čekali na svůj let.

Domů
Sdílet
Diskuse