Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. července 2020 18:38
Čas čtení 0:42
Dominik Vetrák

Halloween Kills uvidíme až na podzim 2021. První záběry odhalují zakrvácenou Laurie a Michaela Myerse v plamenech

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Sleduj první teaser trailer pro Halloween Kills.

Ještě v červenci 2019 jsme se dozvěděli, že se dočkáme dvou dalších dílů hororové série Halloween. Vděčili jsme za to úspěchu rebootu z roku 2018 od režiséra Davida Gordona Greena. Ve snímku hrála hlavní roli Jamie Lee Curtis, když si zopakovala roli Laurie Strode, odvěké nepřítelkyně Michaela Myerse – zosobnění zla.

Doporučeno
„Co jeee“ nebo „Padej dě**o... běž!“ Scary Movie slaví 20 let a my vzpomínáme na legendární hlášky a scény „Co jeee“ nebo „Padej dě**o... běž!“ Scary Movie slaví 20 let a my vzpomínáme na legendární hlášky a scény 9. července 2020 9:43

Halloween Kills a Halloween Ends se měly natáčet hned po sobě. Premiér jsme se měli dočkat v říjnu 2020 a 2021. Nově ale uvidíme Halloween Kills 15. října 2021 a Halloween Ends 14. října 2022.

V případě Halloween Ends není vůbec jisté, že půjde o poslední část. Tvůrci jistě doufají, že do té doby se kina naplno rozběhnou a koronakrize bude zažehnána.

Domů
Sdílet
Diskuse