Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. července 2020 16:41
Čas čtení 0:49
Tina Hamarova

V britské hospodě nainstalovali před bar elektrický drát. Majitel chce donutit lidi udržovat dostatečný odstup

ZAJÍMAVOSTI KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Případy stále přibývají, ale ekonomika už startuje. Museli něco vymyslet.

I Velká Británie se po pandemii koronaviru postupně otevírá a ačkoli tam situace není ani zdaleka tak dobrá jako u nás, postupně se probouzejí restaurace, bary i hospody. Jejich majitelé ale stále musí myslet na to, jak v rámci prostoru udržet co největší vzdálenost mezi jednotlivými zákazníky.

Jeden z barů ve městě Cornwall na jihozápadě Británie zašel podle portálu Ladbible trochu dál. Namísto nápisů, značek či omezení vstupu dal rovnou k baru elektrické vedení.

„Dříve tu lidé na to kašlali, nedodržovali pořádně vzdálenosti mezi sebou, dělali si, co chtěli. Nyní snad budou dodržovat, co je třeba a budou si udržovat odstup,“ prohlásil pro Cornwall live majitel podniku Johnny McFadden

Dodal, že vedení je většinou vypnuté, ale může jej zapnout. V první řadě jde o varování pro ty, kteří po pár sklenicích piva neví, co se sebou.

Doporučeno
Natáčení klipu s Yzomandiasem, obří show a 74 úžasných zápasů. Bojovníci Oktagonu Underground promluvili o unikátním turnaji Natáčení klipu s Yzomandiasem, obří show a 74 úžasných zápasů. Bojovníci Oktagonu Underground promluvili o unikátním turnaji 12. července 2020 17:26

Velká Británie aktuálně eviduje podle údajů Univerzity Johna Hopkinse téměř 300 tisíc nakažených a skoro 45 tisíc obětí pandemie nového koronaviru. V počtu mrtvých jsou třetí nejvíce zasaženou zemí na světě.

Přesto britská vláda trvá na postupném uvolňování karanténních opatření, zatímco kritici se obávají, že to povede k druhé vlně epidemie.

Domů
Sdílet
Diskuse