Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. července 2020 13:16
Čas čtení 0:52
Tímea Krauszová

Režiséři Endgame připravují film s Ryanem Goslingem a Chrisem Evansem. S rozpočtem 200 milionů půjde o nejdražší film od Netflixu

FILMY A SERIÁLY THE GRAY MAN
Uložit Uložené

Špionážní thriller chtějí začít natáčet v lednu 2021.

Režiséři Endgame Joe a Anthony Russo před dvěma lety překonali všechny box office rekordy na světě. Tentokrát lámou další rekord, protože si na režisérskou židli usednou při novém špionážním thrilleru na Netflixu. Ačkoli natáčení má začít až příští rok, už teď jde podle serveru Deadline o nejdražší film od Netflixu vůbec.

Rozpočet ve stovkách milionů

Odvážná investice přichází krátce poté, co si streamovací služba zvýšila počet předplatitelů v období pandemie až o deset milionů. Nová filmová franšíza s názvem The Gray Man se chce rozsahem vyrovnat bondovkám a měla by mít rozpočet více než dvě stě milionů dolarů.

Doporučeno
„Co jeee“ nebo „Padej dě**o... běž!“ Scary Movie slaví 20 let a my vzpomínáme na legendární hlášky a scény „Co jeee“ nebo „Padej dě**o... běž!“ Scary Movie slaví 20 let a my vzpomínáme na legendární hlášky a scény 9. července 2020 9:43

Příběh je založen na románu od Marka Greaneyho z roku 2009. Hlavní postavou je tzv. Gray Man nebo Court Gentry, bývalý agent CIA a nájemný vrah na volné noze. Tuto postavu má ztvárnit Gosling a centrálním dějem ve filmu bude smrtelný duel mezi Gentrym a jeho bývalým kolegou Lloydem Hansenem (Evans). Stejně jako se z knihy nakonec vyklubala úspěšná knižní série, tvůrci doufají, že bude i Gosling účinkovat ve více částech.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Chris Evans (@chrisevans) on

„Chceme vytvořit franšízu a vybudovat celé univerzum s Ryanem v centru dění. Všichni jsme investovali do prvního filmu, který musí být skvělý, aby mohl vzniknout i druhý film. Jsou to mistrovští vrahové, Goslingova postava se dostane do problémů se CIA a Evansova postava ho musí dopadnout,“ řekl o připravovaném filmu Joe Russo.

Domů
Sdílet
Diskuse