Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2020 8:31
Čas čtení 0:36
Adam Smeták

V rybníce na Příbramsku našli těla tří lidí. Zřejmě se jednalo o členy jedné rodiny

NEWS
Uložit Uložené

Zesnulé měla nalézt jejich blízká příbuzná.

V pondělí večer byla ve Lhotě u Příbramě nalezena na hladině rybníka tři lidská těla. Úmrtí trojice osob momentálně vyšetřuje policie, byla nařízena soudní pitva. Zatím nelze potvrdit ani vyvrátit, zda se tři nalezené osoby v rybníce utopily. Příčina smrti je momentálně věcí vyšetřování, informuje Policie ČR.

Lékař, který byl po objevení těl na místo přivolán v pondělí kolem desáté hodiny večer, mohl pouze konstatovat smrt, informuje středočeská záchranná služba. Bližší informace zatím odpovědné složky s ohledem k průběhu vyšetřování odmítly doplnit.

Podle serveru TN.cz ale šlo o členy jedné rodiny. Reportérům to měli sdělit místní obyvatelé. Podle informací televize se také trojice neutopila ani nezemřela násilnou smrtí. Podle informací Blesk.cz našla zesnulé jejich blízká příbuzná.

Doporučeno
Šestiletý prvák, který zastřelil svou spolužačku, je nejmladší školní střelec v historii USA Šestiletý prvák, který zastřelil svou spolužačku, je nejmladší školní střelec v historii USA 17. července 2020 9:22
Domů
Sdílet
Diskuse