Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. července 2020 20:13
Čas čtení 0:37
Dominik Vetrák

Sci-fi Sputnik atmosférou připomíná Vetřelce. Hororový film z Ruska chválí celý svět

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Sleduj skvělý trailer na ambiciózní sci-fi Sputnik.

Sputnik působí jako originální sci-fi, které by do žánru o vesmírných příšerách mohlo vpustit čerstvý vánek. A to jak svými postavami, tak zpracováním a celkovým vizuálem. 

Děj sleduje postavu jménem Tatiana Yurievna (Oksana Akinshina). Mladá doktorka zřejmě kvůli svým kontroverzním metodám ztratí svou doktorskou licenci. Naverbuje ji však armáda, aby se podílela na podivném experimentu v tajném vládním zařízení.

Doporučeno
Netflix versus kina. Projde Hollywood revolucí se streamingem na trůnu? Netflix versus kina. Projde Hollywood revolucí se streamingem na trůnu? 20. července 2020 14:36

Na starost dostane Konstantina Sergejeviče (Pjotr Fjodorov), kosmonauta, který ve vesmíru přežil nehodu, ale na Zemi se nevrátil sám. V jeho nitru žije jakési stvoření. Problémem je, že se ukazuje jen v noci a zanechává za sebou spoušť. Pro armádu má velkou cenu, ale Tatianě záleží jen na tom, aby zachránila Konstantina.

Domů
Sdílet
Diskuse