Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2020 11:32
Čas čtení 3:22
Richard Balog

Barcelona, Monaco nebo milánský Inter? Vybrali jsme nejkrásnější fotbalové dresy pro sezónu 2020/2021

Barcelona, Monaco nebo milánský Inter? Vybrali jsme nejkrásnější fotbalové dresy pro sezónu 2020/2021
Zdroj: Nike Football
SPORT
Uložit Uložené

Největší zastoupení má Nike, ale druhé housle nehrají ani designéři ve strukturách značek adidas a Puma.

Fotbalová sezóna 2019/2020 přinesla řadu nádherných sportovních momentů a překvapení, ale stejně tak i nemalé problémy spojené s výskytem koronaviru. Známé ligové soutěže už znají své vítěze a před sebou máme jen vyvrcholení Ligy Mistrů a Evropské ligy.

Skalní fanoušci už netrpělivě čekají na zahájení nového ročníku, ke kterému neodmyslitelně patří kromě hráčských posil také nové sady dresů. Snad nejvíce pozornosti vždy patří velkoklubům typu FC Barcelona, Manchester United FC nebo Real Madrid, ovšem v ničem nezaostávají ani skromnější týmy, které dokonce častokrát vycházejí z tohoto souboje sportovního vybavení i vítězně. 

Více ti už ovšem napoví náš následující výběr 10 nejzajímavějších dresů pro sezónu 2020/2021.

Doporučeno
Nike bere letošní léto útokem a zastiňuje konkurenci. Na své si přijdou všichni milovníci sportovní módy Nike bere letošní léto útokem a zastiňuje konkurenci. Na své si přijdou všichni milovníci sportovní módy 25. července 2020 15:43

FC Barcelona 

Nike

Triumf v domácí La Lize utekl v nedávno ukončené sezoně 2019/2020 katalánskému velkoklubu těsně před koncem soutěže a cíle na příští rok jsou tak již nyní jasně dané. Vyhrát vše, co bude možné. 

Na hráčích FC Barcelona znovu uvidíš klasické pojetí dresů s pruhy namísto šachovnicového vzoru, který nepřinesl partě kolem Lionela Messiho vytoužené trofeje. Loga sponzorů zůstávají nezměněna a v případě, že patříš mezi skalní „Culés“, tak daný kousek by ti rozhodně neměl chybět ve sbírce, vypadá totiž skvěle.

Futbalové dresy
Zdroj: Nike Football

FC Inter Milan

Nike

Stejně jako výše zmiňovanému španělskému klubu, tak ani Nerazzurri se nepodařilo vyhrát mistrovskou trofej domácí soutěže. Dlouho očekávaně Scudetto nepřinesly klubu pod taktovkou Antonia Conteho ani výrazné posily na čele s Romelem Lukaku či Christianem Eriksenem.

Domů
Sdílet
Diskuse