Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. července 2020 18:21
Čas čtení 0:54
Dominik Vetrák

Tom Cruise a Elon Musk chystají akční film, který se bude natáčet ve vesmíru. Stát má 200 milionů dolarů

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Zdá se, že první film natočený ve vesmíru bude skutečností.

Před pár týdny přišel Deadline se zprávou, že Tom Cruise spojil síly s NASA a Elonem Muskem a jeho SpaceX programem. Dali si totiž za úkol natočit akční film přímo ve vesmíru.


Půjde tak o historicky první film natočený mimo planetu Zemi. Mělo by jít o zcela nový projekt, do kterého se dnes již 57letý herec plánuje pustit s režisérem Dougem Limanem (natočili společně skvělé Edge of Tomorrow). Portál Deadline svou původní zprávu rozšiřuje o další detaily.

Doporučeno
Jaké filmy natáčí a připravuje 10 nejoblíbenějších herců Hollywoodu? Jaké filmy natáčí a připravuje 10 nejoblíbenějších herců Hollywoodu? 25. července 2020 10:15

Informují, že NASA, SpaceX a tým kolem Toma Cruise spojují síly s Universalem, který bude film distribuovat a zaplatí ho. Podle Deadline se na hovoru přes Zoom s představiteli studia Universal spojili Tom Cruise, Christopher McQuarrie (scénárista a režisér posledních a budoucích dílů Mission: Impossible), producent PJ van Sandwijk a Doug Liman, režisér Edge of Tomorrow.

Nastínili jim příběh a odhadli, že jeho natočení by vyšlo na částku kolem 200 milionů dolarů. Neměli přitom ani scénář, který Liman teprve píše. Universal měl na návrh kývnout.

I takto vypadá šílenství kolem Toma Cruise. Prodat první film natočený ve vesmíru za 200 milionů přes Zoom.

Těch 200 milionů je orientačních a nás by ještě zajímalo, jak velké bude při tomto filmu pojištění a kdo si ho vůbec vezme na krk. Universal společně s Cruisem a ostatními budou opět přepisovat historii a my se už nemůžeme dočkat dalších detailů. Pokud se snímek skutečně natočí, Cruise už bude mít po šedesátce.

Domů
Sdílet
Diskuse