Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
7. srpna 2020 11:03
Čas čtení 0:38
Dominik Vetrák

John Wick 5 je skutečností! Keanu Reeves natočí čtvrtý a pátý díl hned po novém Matrixu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Čtyřka dorazí do kin v roce 2022.

Deadline informuje, že CEO studia Lionsgate oficiálně oznámil Johna Wicka 5. Nebýt koronaviru, čtyřku bychom viděli v kinech už příští rok a následně by přišlo i potvrzení dalšího dílu. Jenže studia si už nemohou dovolit čekat a filmy tak budou oznamovat předem. Pátý díl se musí natočit co nejdříve, a tak to v Lionsgate udělají hned po natočení čtyřky.

Doporučeno
Recenze: Je 2. série The Umbrella Academy zklamáním, nebo jedním z nejlepších seriálů od Netflixu? Recenze: Je 2. série The Umbrella Academy zklamáním, nebo jedním z nejlepších seriálů od Netflixu? 6. srpna 2020 17:44

Samotné natáčení začne někdy začátkem příštího roku. Keanu Reeves momentálně pracuje na Matrixu 4, kde se kamery pohybují někde v Německu. Režie obou pokračování se ujme Chad Stahelski, který se postaral i o první tři části. Kromě toho nás čeká i seriálový spin-off Continental (podle hotelu, kde se zabijáci ve světě Johna Wick scházejí). 

John Wick 4 dorazí do kin 27. května 2022. Vzhledem k spojenému natáčení můžeme odhadovat, že pátý díl dorazí do kin někdy v roce 2023. Vůbec bychom se nedivili, kdyby šlo o závěrečnou část. Ještě předtím se však možná podíváme pod vodu. Režisér měl plány pro jistou podvodní scénu, ale další detaily neznáme.

Domů
Sdílet
Diskuse