Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. srpna 2020 15:33
Čas čtení 0:50
Jakub Paulík

Policisté zajistili extázi ve tvaru hlavy Donalda Trumpa. Upozorňují na její nebezpečný chemický obsah

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

S touto drogou se nesetkala policie poprvé.

Policie v anglickém hrabství Bedfordshire zajistila extázi, která se značně podobá na hlavu prezidenta USA Donalda Trumpa. Místní obyvatele upozornili na to, že droga obsahuje velkou dávku MDMA (3,4-metylendioxy-N-metylamfetamínu), která může vážně ohrozit její uživatele, informoval The Independent.

Doporučeno
George Soros oslavil 90 let. Prý může za chemtrails a uprchlíky George Soros oslavil 90 let. Prý může za chemtrails a uprchlíky 13. srpna 2020 12:58

Při předávkování může její uživatel prožívat halucinace, záchvaty, cítit extrémní neklid či pocit zvýšení teploty. Policisté již chytili podezřelého muže, jedná se o údajného dealera z města Luton.

Podle detektiva Ryana Barnese z oddělení trestných činů zločinci neustále hledají způsoby, jak udělat drogy lákavějšími. Extáze ve tvaru hlavy amerického prezidenta je minimálně pro jeho fanoušky určitě dobrým příkladem.

Domů
Sdílet
Diskuse