Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
19. srpna 2020 6:19
Čas čtení 0:57
Adam Novosad

Mia Khalifa sprostě vynadá tvému bývalému příteli či přítelkyni. Sbírá tak peníze na podporu Bejrútu

NEWS
Uložit Uložené

Mia Khalifa chce pomoci své rodné zemi po výbuchu v Bejrútu.

Mia Khalifa nezapomněla, odkud pochází. V uplynulých dnech se snaží všemožnými způsoby pomoci svému rodnému Libanonu, kde se před dvěma týdny odehrála katastrofická exploze v přístavu. O život připravila kolem 180 lidí a zranění způsobila více než 6 000 obyvatelům hlavního města Bejrút.

Doporučeno
5 negativních efektů častého sledování porna 5 negativních efektů častého sledování porna 10. května 2020 16:35

Právě z Bejrútu pochází samotná Mia, která nyní vymýšlí kreativní způsoby, jak vysbírat finanční prostředky pro svou domovinu. Několik dní dozadu se rozhodla vydražit své legendární černé brýle, jejichž stav bývalá pornohvězda popsala slovy „použity a zneužity“.

Zájem o brýle v aukci projevily stovky lidí, přičemž nakonec se jí podařilo vysbírat až 100 tisíc dolarů.

Na vlně dobročinnosti pokračuje i nadále. Prvních 100 tisíc dolarů, které přispěla libanonskému Červenému kříži, jí nestačilo, a tak se vrátila na známou platformu Cameo, kde můžeš mnohým známým tvářím zaplatit, aby do kamery řekli několik slov či vět podle tvého gusta.

Mia na Instagramu své fanoušky vyzvala, aby se nebáli a neváhali si objednat pozdravy v jakékoliv formě. Napadlo ji, že by klidně mohla brutálně vynadat tvému bývalému příteli či přítelkyni nebo by třeba popřála tvé sestřenici z třetího kolena všechno nejlepší k narozeninám.

Domů
Sdílet
Diskuse