Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. srpna 2020 11:05
Čas čtení 1:00
Daniel Kopejska

Blíží se kolaborace Travise Scotta s McDonald's?

NEWS MCDONALD’S
Uložit Uložené

Ikona dnešní hudební kultury se pravděpodobně spojí s fast foodovým gigantem McDonald's.

Už přes týden kolují na internetu zvěsti o nové spolupráci rapera Travise Scotta. Travis je známý hlavně pro svůj nekompromisní hudební styl, šílené koncerty a vytříbený módní vkus. Je také současným králem kolaborací a na co sáhne, to je úspěšné. Kromě extrémně žádaných kolaborací s Nike se také objevil na cereáliích Reeses, měl figurku ve spolupráci s NBA týmem Houston Rockets nebo spolupracoval na kolekci s Helmut Lang. O nové spolupráci informuje Highsnobiety.

Nyní to však vypadá na novou kapitolu a po internetu létají všemožné výtvory toho, jak by mohla spolupráce s americkým gigantem vypadat. McDonald's je známý svojí barevnou kombinací červené a žluté. Můžeme proto čekat odklon od klasických barev, které Travis na svých spoluprácích využívá. Většinou se vše nese v olivovém tónu, celkově převažují zemité tóny. 

Co všechno můžeme od této spolupráce čekat je stále ve hvězdách, ale můžeme se už dnes domnívat, že to bude opravdu velké. Sice asi ne pro nás tak dostupné, ale třeba se pár šťastlivců z našich končin dostane k použité krabičce od burgeru s logem Cactus Jack, kterou pak budou prodávat za 1 500 Kč.

Domů
Sdílet
Diskuse