Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. srpna 2020 20:16
Čas čtení 1:39
Dominik Vetrák

Call of Duty: Black Ops Cold War zobrazí špionážní válku mezi USA a Ruskem. Podívej se na dechberoucí trailery v next-gen grafice

TECH
Uložit Uložené

Activision konečně odhalil letošní Call of Duty. Vyjde už 13. listopadu.

Activision konečně odhalil letošní Call of Duty. Nese název Black Ops Cold War a půjde o přímé pokračování Black Ops z roku 2010. Vrátí se postavy jako Mason, Woods či Hudson a děj nás zavede do několika světových metropolí, podzemí, chladných i teplých oblastí a více časových období.

Doporučeno
Nejlepší virální Android a iOS hry poslední dekády: Pou, Temple Run, Fruit Ninja a další. Které z nich tě bavily nejvíce? Nejlepší virální Android a iOS hry poslední dekády: Pou, Temple Run, Fruit Ninja a další. Které z nich tě bavily nejvíce? 20. července 2020 15:38

Většinou se budeme pohybovat na počátku 80. let, kdy naplno zuřila studená válka mezi USA a Ruskem. Jako hráči v elitní jednotce budeme mít za úkol vypátrat Perseuse, tajemnou osobu pocházející z Ruska, která chce destabilizovat svět a položit USA na lopatky. V příběhu se dočkáme několika historických osobností.

V traileru jsme už viděli 40. prezidenta USA Ronalda Reagana, který tak vystřídá Johna F. Kennedyho z prvního dílu. Nezbývá než doufat, že postavám propůjčí hlas stejní herci. Jednotka jimi byla nabitá. Slyšeli jsme Troye Bakera, Eda Harrise, Sama Worthingtona, Ice Cuba či Garyho Oldmana.

Domů
Sdílet
Diskuse