Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. září 2020 10:25
Čas čtení 0:29
Daniel Kopejska

Pákistán zakázal Tinder a Grinder. Prý to jsou nemorální aplikace

NEWS
Uložit Uložené

Podle Pákistánu jsou tyto aplikace vysoce nemorální. Krom dvou zmíněných zakázal také Tagged, Skout a SayHi.

Pákistán zakázal Tinder a Grinder. V zemi jsou nemanželské vztahy a homosexualita zakázány a přísně trestány. Pákistán odeslal zprávy managementům všech pěti společností. Zatím se nedočkal reakce. Zákaz přichází poté, co v červenci pákistánská vláda dala poslední varování TikToku za explicitní obsah. V souladu se svými zákony se proto Pákistán rozhodl vést válku proti seznamovacím aplikacím. Informuje o tom The Guardian.

Doporučeno
Katolická církev v Polsku chce založit kliniky, kde LGBTI lidem pomohou „opět objevit přirozenou sexuální orientaci“ Katolická církev v Polsku chce založit kliniky, kde LGBTI lidem pomohou „opět objevit přirozenou sexuální orientaci“ 31. srpna 2020 16:07

Podle dat si Tinder v Pákistánu stáhlo za poslední rok více než 440 000 lidí.  Stejně tak Grinder, SayHi a Tagged si za rok stáhlo přes 300 000 osob.

Grinder je pro Pákistánce problém právě kvůli pohledu země na homosexuální vztahy. Pákistán v posledních dnech navíc požádal YouTube o smazání všech nekorektních, vulgárních, provokativních nebo negativních videí pro sledující v Pákistánu.

Domů
Sdílet
Diskuse