Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. září 2020 7:23
Čas čtení 0:39
Viktor Kniš

Nahé ženy zakrývají jen bonbony, neprůstřelné vozy SUV dostaly duhové barvy. Tekashi vydává album a kontroverzní videoklip

HUDBA
Uložit Uložené

Tekashiho album TattleTales je venku. Najdeš na něm 13 skladeb, Akona i méně známé rapery.

Tekashi dnes oficiálně vydává své druhé album s názvem TattleTales, na kterém najdeš 13 skladeb. Téměř polovinu jsme už měli možnost slyšet díky postupně vydávaným singlům od května, kdy ho pustili do domácího vězení se sledovacím náramkem na noze. Celý projekt je dostupný na streamovacích službách, k jeho hodnocení se dostaneme později.

Doporučeno
Takto Mike Tyson likvidoval své soupeře: Podívej se na 10 brutálních knockoutů legendárního boxera Takto Mike Tyson likvidoval své soupeře: Podívej se na 10 brutálních knockoutů legendárního boxera 1. září 2020 16:46

Fanoušci se dočkali i nového videoklipu, opět s jednoduchým dvojslabičných názvem TUTU. Ve snaze dosáhnout kontroverze a zároveň dodržet svou duhovou identitu Tekashi nechal kamarádky své přítelkyně tančit u neprůstřelných SUV ve spodním prádle stejné barvy, jako jsou samotné fólie. Jsou tam i dívky, kterým bradavky a spodní část těla zakrývají jen bonbóny. 

Domů
Sdílet
Diskuse