Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. září 2020 18:30
Čas čtení 0:40
Dominik Vetrák

Borata 2 točili v tajnosti. Sacha Baron Cohen film už údajně i dokončil

FILMY A SERIÁLY SACHA BARON COHEN
Uložit Uložené

Zdá se, že se brzy budeme znovu válet smíchy.

Minulý měsíc se na sociálních médiích objevily fotky a zprávy o tom, že Sacha Baron Cohen znovu vypadá jako ikonický Borat z filmu z roku 2006, který všechny posadil na zadek. Nikdo nevěděl, co si o tom myslet, ale nyní přichází Collider s exkluzivními informacemi, že jde o celovečerní film.

Doporučeno
Orlando Bloom: Tato pražská restaurace je nejlepší na světě Orlando Bloom: Tato pražská restaurace je nejlepší na světě 10. září 2020 10:22

Sacha Baron Cohen měl natočit Borata 2 v absolutní tajnosti a dokonce ho už i ukázal několika lidem v branži. Bylo by lepší, kdyby nic neuniklo na internet a jednoho dne bychom se probudili s Boratem 2 na nějaké streamovací platformě. Nemyslíme, že film půjde do kin. A pokud i ano, zřejmě se dostane i na streamovací platformu. Očekává se totiž, že ho Cohen a spol. vypustí před americkými prezidentskými volbami, které jsou na programu od 3. listopadu. 

Borat vydělal v kinech 262 milionů a od té doby se stal kulturní ikonou a legendárním filmem, který je jednoduše třeba vidět (stejně jako Who is America?). Na další informace o dvojce si budeme muset počkat. 

Záběry z natáčení Borata 2

Domů
Sdílet
Diskuse