Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. září 2020 14:14
Čas čtení 0:48
Dominik Vetrák

Matrix 4 je podle Keanu Reevese příběhem o lásce. Kdy se odehrává?

FILMY A SERIÁLY MATRIX 4
Uložit Uložené

Matrix 4 dorazí do kin 1. dubna 2021.

Keanu Reeves poskytl nedávno rozhovor pro The BBC One Show. Kromě svého nového filmu Bill and Ted 3 hovořil i o Matrixu 4. Herec příběh označil jako love story, neznamená to však, že jde o romantický film. I původní trilogie pracovala s romantickými vztahy, i když byly v pozadí. Stále půjde v první řadě o akční sci-fi.

Reeves doplnil, že kromě skvělého scénáře a příběhu se můžeme těšit i na pořádnou akci, jakou byla trilogie známá. Režíruje Lana Wachowski, která se svou sestrou Lili natočila první tři díly. Vrátili se i klíčoví členové štábu, takže se nemusíme bát, že by se o pokračování starali nezkušení tvůrci.

Doporučeno
Svět Marvelu: Vymění Chadwicka Bosemana v roli Black Panthera nový herec, nebo se zruší všechna pokračování? Svět Marvelu: Vymění Chadwicka Bosemana v roli Black Panthera nový herec, nebo se zruší všechna pokračování? 15. září 2020 16:03
Domů
Sdílet
Diskuse