Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. září 2020 9:24
Čas čtení 0:55
Dominik Vetrák

Nový seriál ze světa Game of Thrones o dracích a Targaryenech uvidíme v roce 2022

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

HBO chystá využít svět Game of Thrones až po pořádné předprodukční přípravě.

V rozhovoru pro Deadline se prezident HBO Casey Bloys rozpovídal o několika tématech včetně výsledků Emmy či návratu k natáčení po několikaměsíční pauze. Jde o skutečně zajímavý rozhovor, takže pokud umíš anglicky, klikej sem.

Dozvěděli jsme se i to, že před 2. sérií Euphorie se dočkáme speciální části o covidu-19. Řeč padla i na budoucnost Game of Thrones. První plánovaný spin-off HBO zrušilo, jelikož nebylo spokojené s jeho kvalitou.

Doporučeno
Modelka Barbora Fialová: Práci u Gucciho jsem si vydřela, bylo to jako nějaká reality show (Rozhovor) Modelka Barbora Fialová: Práci u Gucciho jsem si vydřela, bylo to jako nějaká reality show (Rozhovor) 26. září 2020 9:48

Ve hře je však druhý plánovaný spin-off, na kterém si dávají záležet více. Podle Bloyse se premiéry dočkáme v roce 2022. Bloys prozradil, že v současnosti probíhá casting a zřejmě tak i předpříprava a psaní scénářů. Natáčet se začne někdy v průběhu příštího roku.

Prequelový seriál ponese název House of The Dragon. Vychází z předlohy George R. R. Martina s názvem Fire & Blood a v první řadě se bude věnovat Targaryenům – a to ještě před událostmi Game of Thrones. Nevíme sice, jak velkou inspiraci si tvůrci vzali z předlohy, ale ve Fire & Blood se mohli čtenáři dostat například i k nechvalně známé zkáze Valýrie a následnému přesunu Targaryenů do Westerosu.

Na projektu bude spolupracovat i spisovatel George R. R. Martin a scenáristou je Ryan Condal (scénář Rampage, seriál Colony). Spolutvůrcem se stane Miguel Sapochnik. Ten se již v minulosti postaral o mnohé epizody Game of Thrones, jako například The Long Night či Battle of the Bastards. I tentokrát bude režírovat hned několik z nich.

Domů
Sdílet
Diskuse