Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. září 2020 16:42
Čas čtení 4:45
Daniel Kopejska

Melancholický Joji nás s sebou vzal na kolotoč nálad a pocitů. Vydává očekávané album Nectar (Recenze)

HUDBA HUDBA
Uložit Uložené

George Miller alias Joji vydává po dvou letech druhé album, které doprovází i netradiční merch.

Joji s sebou nese těžké břímě a svět na něj pohlíží kriticky. Všichni si totiž v hlavě říkají, jestli bude právě on prvním plnohodnotným interpretem, který má historii jako youtuber. To totiž většinou nedopadá dobře a vzpomeneme si určitě na spoustu případů, kdy se přechod z videotvorby do hudebního průmyslu nepovedl. Joji však vydává plnohodnotný projekt, který sice má své mouchy, ale také hlavu a patu, a to je důležité. 

Vydání třetího projektu George Millera pod přezdívkou Joji předcházela internetová kontroverze. Na Twitteru se rozjelo hnutí „Joji is cancelled“. Spousta jeho nových posluchačů, které postupně akumuloval svým procítěným předchozím albem Ballads 1, totiž zjistila, že Joji kdysi vystupoval pod úplně jiným jménem. Ano, je to překvapivé, ale velká část jeho fanoušků si nebyla vědoma toho, že kolem roku 2015 byl George Miller jedna z největších postav na YouTube.

Říkal si tehdy Filthy Frank a jeho kanál byl plný vtipných, ale ofenzivních videí. Ta doba to vyžadovala, papa Franku, jak se mu tehdy říkalo, dělal přesně to, co diváci chtěli vidět. Nechutnosti, pranky a komediální obsah. Koupal se v čínské polívce, jedl dort z vlastních vlasů, no zkrátka, nebyl to ten melancholický citově otevřený zpěvák, kterého dnes známe. Svůj projekt s názvem Filthy Frank se rozhodl ke konci roku 2017 ukončit.

Doporučeno
Kalašnikov, kukla a medový hlas. Vycházející hvězda amerického rapu považuje dealování drog za umění (Recenze) Kalašnikov, kukla a medový hlas. Vycházející hvězda amerického rapu považuje dealování drog za umění (Recenze) 16. června 2020 16:03

Už v době natáčení virálního obsahu však aspiroval na hudební kariéru. Pod názvem Pink Guy vytvářel rapové tracky plné nadsázky a narážek na současnou dobu. To však odeznělo a George Miller se změnil. A to tak, že razantně. Svojí minulost přijal a vydal se na novou cestu smutného R&B a popu. 

Průměrné hodnocení čtenářů
Tvé hodnocení
Jaké hodnocení bys dal ty?
Zobrazit výsledky
Skrýt výsledky
0/10
Domů
Sdílet
Diskuse