Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. září 2020 16:26
Čas čtení 1:00
Dominik Vetrák

Zack Snyder bude natáčet nové scény pro svou verzi Justice League

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

V roce 2021 nás čeká reparát Justice League.

The Hollywood Reporter přišel se zprávou, že Zack Snyder se chystá natočit pro svou verzi Justice League nazvanou Snyder Cut nové záběry. Vždy bylo otázkou, nakolik odlišný vlastně Snyder Cut bude. Režisér totiž původně neměl natáčet nové záběry. Pracovat měl s tím, co vzniklo před lety a co se nestihlo dokončit před tím, než ho vystřídal Joss Whedon.

Do kin v roce 2017 dorazila verze režiséra Josse Whedona (první dva Avengers filmy), který se posadil do režisérské židle poté, co ji Snyder během natáčení filmu opustil. Snyderova dcera tehdy spáchala sebevraždu a on dál nedokázal pracovat. Jenže se změnou režiséra přišly také změny ve scénáři, dialozích a ve vyznění filmu.

Doporučeno
Multiplatinové dítě Lil Tecca přichází s deskou Virgo World. Vstup do dospělosti asi nebude tak zářivý, jak to vypadalo (Recenze) Multiplatinové dítě Lil Tecca přichází s deskou Virgo World. Vstup do dospělosti asi nebude tak zářivý, jak to vypadalo (Recenze) 24. září 2020 14:00

Whedon natočil nové scény, přetočil už ty dokončené a údajně z toho vznikl nový film. Ten se následně dostal do kin a nenašel se snad nikdo, komu by se líbil. O vystřídáni režisérů a změnách v původním filmu se více dočteš zde.

Podle aktuálních informací se ale skutečně dočkáme zcela nových scén. Snyder tak může změnit děj a dokončit i svou vizi (i když asi ne úplně, protože by to bylo velmi drahé). Součástí dotáčení mají být herci jako Ben Affleck (Batman), Gal Gado (Wonder Woman) a Ray Fisher (Cyborg). Právě Cyborg měl mít původně ve filmu větší roli, neboť podle Snydera je „srdcem“ filmu.

Domů
Sdílet
Diskuse