Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. října 2020 18:18
Čas čtení 0:45
Ondřej Jarůšek

Viktor Sheen za 20 hodin pokořil 1 000 000 streamů na Spotify! Album Barvy se stalo hitem

HUDBA ČESKÝ RAP SPOTIFY
Uložit Uložené

Viktor Sheen pokořil významný milník.

20 hodin a 41 minut. Právě takto krátkou dobu potřebovalo nové album Viktora Sheena, které dostalo název Barvy, k tomu, aby na známé platformě Spotify posbíralo rovný milion streamů. Informoval o tom producent D.Kop na svém Twitteru.

Sheen se tak může pochlubit významným úspěchem, se kterým jde navíc ruku v ruce i nový videoklip, jenž dobývá youtubové trendy. Na albu se nachází 16 stop a vizuálního zpracování se nyní dočkal track Alucard.

Za originálním klipem stojí Mystika Produkt, produkci skladby si vzali na starost Leryk s YungSwisherem a o mix a master se postarali D.Kop a ivanoff. Ty už se ale nyní posaď a užij si nový videoklip, případně si poslechni celé album na Spotify a pomoz Sheenovi k druhému milionu.

Doporučeno
Kreativní ředitel Milion+ Andreas Gold: Miluju spontánní klipy, AVU jsem nedodělal (Rozhovor) Kreativní ředitel Milion+ Andreas Gold: Miluju spontánní klipy, AVU jsem nedodělal (Rozhovor) 13. října 2020 15:26

Domů
Sdílet
Diskuse