Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. října 2020 21:49
Čas čtení 1:21
Vojtěch Vanda

Nová bageta Hladový umělec pomáhá divadlům. Bageterie Boulevard jim věnuje 10 korun z každého prodaného kusu

NEWS ČESKO MILOŠ ZEMAN
Uložit Uložené

Firmě totiž není umění lhostejné.

„Umělci tvoří nejkrásnější díla, když jsou hladoví,“ zmínil se před nedávnem prezident Miloš Zeman v rozhovoru pro Mladou frontu DNES v souvislosti s novými protikoronavirovými opatřeními, jež zavřela mimo kluby také kina či divadla. Situace umělců, kteří tak už podruhé za rok přišli ze dne na den o zdroj obživy, je katastrofální. Firma Bageterie Boulevard se však rozhodla je v tom nenechat, a vytvořila novou bagetu, kde část z jejího prodeje půjde na podporu divadlům.

Doporučeno
Facebook spustí v Česku vlastní seznamku Facebook spustí v Česku vlastní seznamku 22. října 2020 12:33

Mediář informuje o novém limitovaném výtvoru Bageterie Boulevard, který dostal příznačný název Hladový umělec. Z každé prodané bagety, jejíž cena je 59 korun, se firma rozhodla poslat 10 korun právě divadlům jako důkaz, že jí umělci nejsou lhostejní. A z čeho je vlastně bageta složená? Má velice jednoduchou stavbu: bageta, máslo a sýr maasdamer.

Domů
Sdílet
Diskuse