Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. října 2020 11:44
Čas čtení 0:44
Tereza Šnajdrová

Ministr školství Plaga hashtagem #nebudjakoroman vyzývá k dodržování pravidel

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Redaktoři deníku Blesk v noci ze čtvrtka na pátek přistihli ministra Prymulu, který spolu s Faltýnkem vyrazil bez roušky do restaurace.

V noci ze čtvrtka na pátek vyrazil ministr zdravotnictví Roman Prymula spolu s šéfem poslanců ANO Jaroslavem Faltýnkem do restaurace, a to i přesto, že v zemi platí zákaz volného pohybu a všechna restaurační zařízení mají být zavřená. Noční výlet, na kterém politici neměli ani roušky, se jim však stal osudným. Byli přistiženi redaktorem magazínu Blesk. Prymulu čeká odstoupení z funkce a Faltýnka konec na postu prvního místopředsedy hnutí ANO.

Doporučeno
Prymula v noci vyrazil bez roušky do restaurace Prymula v noci vyrazil bez roušky do restaurace 23. října 2020 7:13

Noční výlet způsobil poprask nejen mezi občany, ale také mezi politiky. Ministr školství Robert Plaga (za ANO) se k tomu vyjádřil na svém Twitteru a spoluobčany vyzval k tomu, aby dodržovali pravidla.

Milé učitelky a učitelé, milí rodiče, po mé včerejší prosbě, abyste dětem vysvětlili, proč je nutné dodržovat pravidla, Vám i dětem někteří vážně nedali dobrý příklad. Omlouvám se za Romana Prymulu a prosím, buďme společně lepší a dodržujme pravidla.“ Pod příspěvěk pak vtipně přidal #nebudjakoroman.

Domů
Sdílet
Diskuse