Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. října 2020 22:33
Čas čtení 1:12
Dominik Vetrák

VIDEO: Borata při natáčení filmu vyhnali z pódia a rasisté se ho snažili násilně vytáhnout z únikového auta

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Natáčení Borata 2 bylo nesmírně náročné.

Radikální pravicová skupina známá také jako Washington Three Percenters uspořádala během karantény způsobené koronavirem protest. Zúčastnil se ho i Borat převlečený za venkovského zpěváka. Členové této radikální skupiny se označují za milici, mají v oblibě zbraně a často se projevují rasistickými činy, jinak tomu nebylo ani na shromáždění.

„Borat“ vystoupil na pódiu a začal zpívat o tom, že covid-19 je liberální hoax, že Obama patří za mříže, že novináře a vědce je třeba rozřezat na kusy a jeden z návštěvníků si při zmínce nacistického Německa i „zahajloval“.

Doporučeno
Recenze: Při sledování Borata 2 jsem smíchy spadl ze židle. Ultimátní komedie zesměšňuje USA v neuvěřitelných scénách Recenze: Při sledování Borata 2 jsem smíchy spadl ze židle. Ultimátní komedie zesměšňuje USA v neuvěřitelných scénách 24. října 2020 14:30

Množství návštěvníků zpívalo spolu s „Boratem“ a projevovali jasné sympatie. Některým se však jeho představení nelíbilo. Když si uvědomili, že je vyprovokoval s rasistickou skladbou, kterou si nahlas zpívali, začalo jít do tuhého. Účastníci najednou Cohena doslova vyhnali z pódia, začali za ním utíkat a chtěli mu ublížit.

 

Domů
Sdílet
Diskuse