Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. listopadu 2020 9:40
Čas čtení 1:03
Ondřej Jarůšek

Nejúspěšnější česká MMA bojovnice se v kleci porve s válečnicí z Polska. Vrátí se na vítěznou vlnu?

SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Organizace Oktagon MMA ohlásila senzační zápas. 21. listopadu na turnaji Oktagon 18 uvidíme Lucii Pudilovou.

Organizace Oktagon MMA odtajnila další z očekávaných duelů, kterého se fanoušci dočkají už za pár týdnů. Na nadcházejícím turnaji Oktagon 18 se totiž představí historicky neúspěšnější česká bojovnice Lucie Pudilová, která v minulosti bojovala v největší lize světa UFC a právě před nedávnem se oficiálně stala novou posilou Oktagonu.

V premiéře pod křídly největší domácí organizace se Lucie Pudilová postaví proti bojovnici z Polska. Tou je Marta Waliczek, která v minulosti úspěšně startovala i pod ruskou organizací Samara MMA Federation „Na svém kontě má čtyři výhry, včetně brutálního ukončení soupeřky highkickem,“ přibližuje organizace Oktagon MMA. soupeřku Pudilové.

Doporučeno
Jako dítě zápasil s medvědem a Ronaldo mu dává rady. Přečti si 10 zajímavostí o UFC hvězdě Khabibu Nurmagomedovi Jako dítě zápasil s medvědem a Ronaldo mu dává rady. Přečti si 10 zajímavostí o UFC hvězdě Khabibu Nurmagomedovi 24. října 2020 8:45

České bojovnici budou do karet jednoznačně hrát zejména zkušenosti, které v zápasech na světové úrovni posbírala. Na druhou stranu má však aktuálně čtyři prohry v řadě a takto dlouhá smolná série může psychiku bojovníka negativně poznamenat.

Nepomáhá tomu ani prohra z projektu Oktagon Underground, kde Pudilovou letos na jaře porazila mladičká amatérka Tereza Bledá, která nakonec celou ženskou pyramidu ovládla. V tomto případě se však nejednalo o klasický zápas podle MMA pravidel.

Domů
Sdílet
Diskuse