Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. listopadu 2020 14:32
Čas čtení 0:34
Tereza Šnajdrová

Kryštof spolu s Karlem Gottem vydávají skladbu Vánoční

NEWS KAREL GOTT
Uložit Uložené

Píseň se hned umístila na první místě v trendech.

Ještě před smrtí Karla Gotta stihl zpěvák Richard Krajčo s mistrem nahrát skladbu Vánoční. Ta vyšla až nyní, tedy rok po Gottově smrti. Ve videoklipu k písni si zahrálo hned několik známých českých osobností včetně Ivy Janžurové, Dany Batulkové a Lucie Štěpánkové.

Doporučeno
Tvoje tvář má známý hlas: Bára Basiková vdechla život Karlu Gottovi a kvůli koronaviru se rozplakala Tvoje tvář má známý hlas: Bára Basiková vdechla život Karlu Gottovi a kvůli koronaviru se rozplakala 26. října 2020 12:29

Tak je to vaše. Když jsem Vánoční psal myslel jsem na ty, které miluju i když s námi už třeba nemohou být. O tom je čas Vánoční. Vím, že se mnou stále jsou. Jako Andělé. Mějte se krásně a nezapomeňte – oni při nás vždycky budou stát. Držte se v téhle podivné době a važte si těch, které máte kolem sebe,“ uvedl píseň Richard Krajčo na YouTube

Videoklip doprovázející skladbu vyobrazuje dojemný příběh rodiny, která slaví Štědrý večer bez zesnulého otce. Ostatní členové si i přesto užívají společně strávené chvíle a v textu pak nechybí ani legendární věta Karla Gotta z pohádky Tři oříšky pro Popelku: „Kdepak ty ptáčku hnízdo máš?

Domů
Sdílet
Diskuse