Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2020 19:11
Čas čtení 1:47
Ondřej Jarůšek

Andrej Babiš v čepici „ukradené“ Donaldu Trumpovi upozorňuje na boj s ilegální migrací. „Totální faul,“ zlobí se lidé

NEWS ANDREJ BABIŠ
Uložit Uložené

Předseda vlády oprášil populární čepici.

Premiér Andrej Babiš dnes oprášil svou starou známou čepici a spolu s ní vyrukoval i s protiimigrantskou rétorikou, na kterou již také nějakou dobu padal prach.

Červenou čepici s bílým nápisem „Silné Česko“ si Babiš vzal k tradičnímu nedělnímu vysílání na Facebooku. Tento design předseda vlády převzal od kšiltovek dosluhujícího amerického prezidenta Donalda Trumpa, který na nich měl heslo „Make America Great Again“. 

Doporučeno
Joe Biden – Co víme o novém prezidentovi USA? Joe Biden – Co víme o novém prezidentovi USA? 7. listopadu 2020 18:06

Čepice však Trumpovi ke znovuzvolení nepomohly a v křesle Bílého domu republikánského prezidenta vystřídá demokratický kandidát Joe Biden, který po několika napínavých dnech sčítání hlasů v prezidentských volbách zvítězil. Babiš včera Bidenovi k výhře pogratuloval a řekl, že se těší na vzájemnou spolupráci.

Český předseda vlády nyní ve svém novém příspěvku na Twitteru říká, že se s Donaldem Trumpem v některých věcech názorově rozcházel, něco však ale prý mají přece jen společné.

Domů
Sdílet
Diskuse