Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2020 18:21
Čas čtení 1:34
Dominik Vetrák

Kvůli čemu vyhodili Johnnyho Deppa z Fantastických zvířat 3? Herec dostane zaplaceno, i když natočil jen jednu scénu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jako ve skutečnosti probíhalo vyhození Johnnyho Deppa?

Studio Warner Bros. vyhodilo Johnnyho Deppa z Fantastických zvířat 3. Stalo se tak 3 roky poté, co J. K. Rowlingová, autorka Harryho Pottera a producentka filmů, vyjádřila herci svou podporu a oznámila, že ve studiu jsou rádi, že s ním mohou pracovat. Deppova image se však v uplynulých letech ještě zhoršila, a to kvůli soudním sporům s bývalou manželkou Amber Heard.

Ta tvrdí, že ji verbálně i fyzicky napadal. Obě strany tvrdí něco jiného, ​​obě strany mají dostatečné důkazy o své pravdě, ale škoda byla napáchána a Depp je v problémech. Nemluvě o tom, že někteří jeho kolegové tvrdí, že je s ním opravdu těžké pracovat.

Doporučeno
Před poslední zpovědnicí ve finále mě prosili, abych už řekl, že chci vyhrát, říká vítěz soutěže MasterChef Roman (Rozhovor) Před poslední zpovědnicí ve finále mě prosili, abych už řekl, že chci vyhrát, říká vítěz soutěže MasterChef Roman (Rozhovor) 6. listopadu 2020 17:03

Warner Bros. se tedy uchýlilo k rozhodnutí nahradit jeho roli Grindelwalda jiným hercem. Kandidátem číslo jedna by měl být Colin Farrell, který postavu hrál v prvním díle, když na sebe převzal podobu jiného čaroděje, aby se tak vyhýbal autoritám.

Bohužel pro Warner, Farrell právě natáčí v Londýně Batmana a nemá čas na Fantastická zvířata. Vzhledem k tomu, že se natáčení Fantastických zvířat 3 musí rozběhnout, musí studio do role Grindelwalda urychleně někoho obsadit.

Deadline tvrdí, že si režisér David Yates už našel náhradu. Mužem číslo jedna na jeho seznamu náhradníků by měl být skvělý dánský herec Mads Mikkelsen, hvězda Rogue One: A Star Wars Story, Doctor Strange, Casino Royale a dalších skvělých, menších filmů. Mikkelsen je vynikající volbou, lepším hercem než Depp (ten něco ze svého hereckého umu v posledních letech nepochybně ztratil) a my doufáme, že se jednání podaří uskutečnit.

Mads Mikkelsen Johnny Depp Fantastic Beasts 3
Zdroj: Warner Bros.

Zajímavé však je, že i přesto, že Deppa ve filmu neuvidíme ani na vteřinu, dostane herec i tak plně zaplaceno. Natočit stihl jen jednu scénu, ale i tak mu Warner vyplatí plnou částku. Herec tak vydělá více než jeho kolegové z filmu (Eddie Redmayne či Jude Law), kteří se v něm i reálně objeví. Hollywood Reporter dokonce tvrdí, že to bude více než 10 milionů dolarů.

Možná se ptáš, proč Warner Johnnyho Deppa vyhodil, když se ho v předešlých sděleních zastával? Nejdůležitějším faktorem je to, že Time Warner (mateřská společnost studia Warner Bros.) a AT&T se v roce 2018 spojily do jedné firmy s názvem Warner Media.

Přišlo nové vedení, které nemělo takovou toleranci s talentovanými tvůrci, které provází kontroverze. Depp tak musel odejít. Vztahy s hercem tak ukončilo jak Disney (další Piráty z Karibiku s Deppem již neuvidíme), tak Warner. Zdá se, že jeho hollywoodská kariéra je na konci.

Domů
Sdílet
Diskuse