Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2020 21:12
Čas čtení 0:40
Dominik Vetrák

Jason Momoa byl po Game of Thrones na mizině a hladověl se svými dětmi

FILMY A SERIÁLY JASON MOMOA
Uložit Uložené

Jeden casting může herci změnit celý život.

Jason Momoa nabídl rozhovor pro InStyle, ve kterém se zaměřuje také na to, jak vychovává své děti. Zabloudil v něm však i do minulosti a prozradil, že po skončení natáčení Game of Thrones byl na mizině.
 
„Po Game of Thrones jsme hladověli. Nemohl jsem si najít žádnou práci. Bylo to velmi náročné, mít dvě děti, být bez práce a zadlužený.“ Herec prozradil i to, že byl na střední škole šikanován a bit jinými dětmi, a to hlavně kvůli tomu, jak se oblékal.

Doporučeno
Svatba na první pohled: Natálii je z Františka na blití, Petra se zhroutí hned po obřadu Svatba na první pohled: Natálii je z Františka na blití, Petra se zhroutí hned po obřadu 12. listopadu 2020 12:19


Těžko říci, jaký příjem měl Momoa v té době. Natáčení Game of Thrones dokončil v rozmezí let 2010-2011, neboť jeho postava zemřela už v první sérii. Od roku 2010 do roku 2013 mu vyšly dva filmy. Později ho Zack Snyder obsadil do role Aquamana, což ho dostalo na hollywoodskou špičku.
 
Kdoví, zda by si na něj ještě dnes někdo vzpomněl, nebýt postavy v komiksových DC filmech. Herce nejblíže uvidíme v Duně, následně v režisérském sestřihu Justice League od Zacka Snydera na HBO Max už příští rok a samozřejmostí je i Aquaman 2.

Doporučeno
Majetek Britney Spears bude nadále spravovat její otec. Zpěvačka prohrála soud, bez kontroly si nemůže koupit ani kávu Majetek Britney Spears bude nadále spravovat její otec. Zpěvačka prohrála soud, bez kontroly si nemůže koupit ani kávu 11. listopadu 2020 12:34

Domů
Sdílet
Diskuse