Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. listopadu 2020 19:16
Čas čtení 1:12
Adam Novosad

IKEA vyrobila miniaturní dům, který můžeš zaparkovat, kde tvé srdce zatouží. Cena i udržitelnost potěší zájemce

NEWS
Uložit Uložené

Miniaturní domeček je vybaven vším, co by člověk mohl potřebovat, a hlavně si ho můžeš vzít, kamkoli budeš chtít.

Společnosti IKEA nikdy nechyběla kreativita, a tak není divu, že její designéři tentokrát vyrobili miniaturní domek na kolech, který překypuje útulností. Švédský gigant na výrobě domu spolupracoval s firmou Escape a svou kooperaci nazvali Tiny Home Project. Jejím výsledkem je příbytek s rozlohou 17 metrů čtverečních, v jehož interiéru najdeš téměř výhradně produkty z IKEA, informuje Dwell.

Doporučeno
IKEA představuje limitovanou kolekci oblečení. Najdeš v ní mikinu a tričko s obřím čárovým kódem, ale i deštník IKEA představuje limitovanou kolekci oblečení. Najdeš v ní mikinu a tričko s obřím čárovým kódem, ale i deštník 28. července 2020 15:43

Miniaturní dům stojí na základech verze Vista Boho XL od firmy Escape, zvenku ho zdobí speciální japonskou metodou upravené dřevo. Je dlouhý 7,6 metru.

IKEA vyrobila miniatúrny dom, ktorý môžeš zaparkovať kdekoľvek tvoje srdce zatúži. Cena aj udržateľnosť potešia záujemcov
Zdroj: Escape/Ikea/Josiah and Steph Photography

Je vybaven solárními panely na střeše, díky čemuž se nemusíš starat o hledání elektrické přípojky na svých cestách. Kdybys však preferoval standardní přípojku do elektrické sítě jako v případě prázdninových karavanů, nemusíš se obávat, protože v IKEA nezapomněli ani na ni.

Domů
Sdílet
Diskuse