Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. listopadu 2020 9:24
Čas čtení 0:52
Viktor Kniš

Momo věnoval lovesong své přítelkyni: Zasáhly mě Amorovy šípy, odtáhla si mě z míst, kde mě zakleli

HUDBA
Uložit Uložené

Slovenský raper věnoval zamilovanou skladbu své přítelkyni Kataríně.

Momo vydává další videoklip z alba Extras, které si stále můžeš objednat na Ruka Hore. Poslechnout si ho můžeš už i na streamovacích službách.

Slovenský raper se nyní připomíná vizuálem k jedné z nejoblíbenějších skladeb s názvem Katarína. Jde o lovesong věnovaný současné přítelkyni, se kterou je už několik měsíců. Nejde o tradiční zamilovanou skladbu, což je v konečném důsledku i devizou a samotný Momo v textu odkazuje i na ty, kteří se snaží být v textech nuceně chutní, ale u vztahů mají problémy. 

O videoklip se postaral FXTR, hudební produkci doplnila dvojice Hoodini a Júnis. „Já jsem vždy autentický. I proto se se mnou táhly battle věci, když jsem si to jel v životě, tak jsem je psal. Nikdy jsem si nehrál na to, že mi je napi*u v životě a budu psát vyrovnané věci a dělat se chutným a ani opačně, že je mi dobře a budu nuceně hrotit. Když se se mnou dva roky táhla negativní energie, tak se odrazila v hudbě,“ řekl Momo v rozhovoru pro REFRESHER, čímž zároveň vysvětlil, proč v současnosti nemá potřebu kritizovat své okolí.

Doporučeno
Kreativní ředitel Milion+ Andreas Gold: Miluju spontánní klipy, AVU jsem nedodělal (Rozhovor) Kreativní ředitel Milion+ Andreas Gold: Miluju spontánní klipy, AVU jsem nedodělal (Rozhovor) 13. října 2020 15:26

V dohledné době bychom se měli dočkat ještě videoklipu na skladbu s Egem, pak už budeme čekat, než pandemická situace dovolí, aby se mohly opět konat koncerty. Právě ty se Momovi těsně před vypuknutím krize slušně rozjely poté, co ho roky promotéři ignorovali.

 

Domů
Sdílet
Diskuse