Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. listopadu 2020 17:21
Čas čtení 0:28
Tereza Šnajdrová

VIDEO: Při nehodě na D8 do auta v protisměru čelně narazila dodávka

NEWS
Uložit Uložené

K nehodě, při které se srazila čtyři auta, došlo ve středu u Lovosic.

K tragédii na dálnici D8 u Lovosic došlo ve středu ráno. Starší řidička osobního automobilu při výjezdu z čerpací stanice vjela do protisměru, kde se následně střetla s dodávkou a na místě zemřela. Celou nehodu, o které informoval deník Právo, se podařilo na palubní kameru zachytit jednomu z řidičů.

Doporučeno
Odsouzeného pedofila ve vězení uškrtil kabelem, bodl do mozku perem a sexuálně napadl Odsouzeného pedofila ve vězení uškrtil kabelem, bodl do mozku perem a sexuálně napadl 19. listopadu 2020 15:45

Vyšetřování nehody si převzali litoměřičtí kriminalisté, kteří zadají vypracování znaleckých posudků. Čekáme také na závěry pitvy,“ uvedla mluvčí policie Veronika Hyšplerová. Uvedla, že nehodu opravdu pravděpodobně zavinila žena, která vjela do protisměru a čelně se srazila s dodávkou. Detaily případu zatím policie nechce komentovat.

Nehoda si vyžádala jeden lidský život, další zúčastněná osoba musela být sanitkou převezena do ústeckého traumacentra, aby se mohla vyloučit vážná zranění. Dva lidé byli ošetřeni přímo na místě incidentu.

Domů
Sdílet
Diskuse