Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. listopadu 2020 15:45
Čas čtení 0:59
Tereza Šnajdrová

Odsouzeného pedofila ve vězení uškrtil kabelem, bodl do mozku perem a sexuálně napadl

NEWS
Uložit Uložené

Jeho spoluvězeň chtěl, aby cítil to samé, co všechny jeho dětské oběti.

Richard Huckle byl jeden z nejhorších pedofilů v historii Velké Británie, který za znásilnění a týrání až 200 dětí dostal 22 doživotních trestů. V roce 2019 byl ve věznici znásilněn a zavražděn Paulem Fitzgeraldem, jenž dnes u soudu prohlásil, že chtěl, aby se Huckle cítil stejně, jako jeho oběti. 

Doporučeno
Řezné rány, bodná zranění, spolykané jehly, oběšené tělo, ale krev nikde. Záhadná smrt Jitky z Kostelce nad Orlicí Řezné rány, bodná zranění, spolykané jehly, oběšené tělo, ale krev nikde. Záhadná smrt Jitky z Kostelce nad Orlicí 17. října 2020 8:26

Pečlivě naplánovaný útok se odehrál v říjnu minulého roku ve věznici, kdy Fitzgerald Huckla sexuálně napadl kuchyňským náčiním, do nosu mu vtlačil pero a nakonec ho uškrtil kabelem. V průběhu pomsty do cely vstoupil spoluvězeň Ronald Mariner, který u soudu popsal, v jaké pozici oba aktéry našel.

Domů
Sdílet
Diskuse