Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. listopadu 2020 21:38
Čas čtení 1:09
Dominik Vetrák

The Queen's Gambit je nejsledovanější miniseriál na celém Netflixu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Anya Taylor-Joy a tvůrci seriálu se postarali o obrovský hit.

The Queen 's Gambit se 23. října dostal na Netflix. 7dílná minisérie podle stejnojmenného knižního bestselleru Waltera Tevise z roku 1983 vsadila zejména na vynikající herečku Anyu Taylor-Joy v hlavní roli. Ztvárnila Beth Harmon, která se koncem padesátých let ocitla v sirotčinci, kde v sobě objevila úžasný šachový talent.

Doporučeno
My Dear Clothing, ODIVI či Pavol Dendis. Domácí módní scénu v roce 2020 ovládl streetwear, ale i poctivé krejčovství My Dear Clothing, ODIVI či Pavol Dendis. Domácí módní scénu v roce 2020 ovládl streetwear, ale i poctivé krejčovství 22. listopadu 2020 13:42

Seriál se nesmírně podařil a nepochybně bude v článku o nejlepších letošních seriálech pěkně vysoko. Okamžitě se objevil i v celosvětových trendech, což značilo vysoký zájem diváků všude po světě.

Dokazuje to i zpráva od Netflixu. The Queen's Gambit je podle jejich měření nejúspěšnější, tedy nejsledovanější miniseriál (seriál s jedinou sérií) na celém Netflixu. Streamovací gigant se pochlubil, že za prvních 28 dní streamování si seriál pustilo 62 milionů domácností po celém světě. V rámci každé domácnosti mohlo minisérii vidět několik diváků a členů rodiny či sdílených profilů.

Domů
Sdílet
Diskuse