Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. listopadu 2020 7:43
Čas čtení 0:37
Lukáš Čelka

Pohledný influencer z Nigérie bude šestinásobným otcem: Potomky čeká se šesti různými ženami

NEWS
Uložit Uložené

Influencer se se svým harémem chlubí na Instagramu.

Influencer z Nigérie, který si říká Pretty Mike, se stane šestinásobným otcem. Potomky bude mít se šesti různými ženami, které budou rodit v téměř stejném termínu. Na Instagramu má statisíce followerů a kam přijde, tam dělá rozruch. V roce 2017 dokonce dorazil na svatbu se ženou v řetězech a skončil ve vězení. Mike však o sobě tvrdí, že je dobrý člověk, informoval o tom portál iDnes.

Doporučeno
Týnuš Třešničková: Sláva mi hodně dala, ale i vzala. Především moje soukromí, musím dávat velký pozor na to, co ukazuji (Rozhovor) Týnuš Třešničková: Sláva mi hodně dala, ale i vzala. Především moje soukromí, musím dávat velký pozor na to, co ukazuji (Rozhovor) 3. listopadu 2020 9:52

Se svým harémem se pochlubil také na Instagramu fotkou, na níž je vidět, že všechny ženy jsou již v pokročilém stádiu těhotenství. Jeho potomci pravděpodobně přijdou na svět krátce po sobě. „Nejde o žádný filmový trik, my si prostě žijeme náš sen. Je to tak,“ napsal v příspěvku Pretty Mike.

Domů
Sdílet
Diskuse