Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2020 20:17
Čas čtení 0:49
Miriam Rumanková

Na zakázané gangbang gay party v Bruselu byl i maďarský poslanec konzervativní strany. Před policisty utíkal oknem

NEWS
Uložit Uložené

József Szájer se údajně pokusil před policisty utéct oknem, ale zranil se a policejní posily ho chytily. Během výslechu se prý oháněl svojí europoslaneckou imunitou.

Během víkendu zasahovala bruselská policie v centru města v jednom z místních barů, kde se měla konat tzv. gangbang party. Kromě toho, že byla akce nepovolená, se v podniku nacházel i člen Evropského parlamentu József Szájer z maďarské konzervativní vládní strany Fidesz.

Doporučeno
Striptér Henrik: Když tančím na rozlučce se svobodou, je běžné, že mi opilá nevěsta po vystoupení navrhne sex (Rozhovor) Striptér Henrik: Když tančím na rozlučce se svobodou, je běžné, že mi opilá nevěsta po vystoupení navrhne sex (Rozhovor) 29. listopadu 2020 12:30

Na místě policisté našli i návykové látky a dali pokutu 25 lidem, přičemž většinou šlo o muže. Podle deníku Het Laatste Nieuws se akce zúčastnilo několik diplomatů a jeden europoslanec. József Szájer se údajně pokusil před policisty utéct oknem, ale zranil se a policisté ho chytili. Během výslechu se prý oháněl svojí europoslaneckou imunitou.

Domů
Sdílet
Diskuse