Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2020 10:39
Čas čtení 1:49
Vojtěch Vanda

Jeden ze zaměstnanců čistírny u Bečvy spáchal sebevraždu

NEWS ČESKO
Uložit Uložené

Firma Energoaqua nezažívá pozitivní období. Policie v ní udělala pro podezření z kontaminace řeky Bečvy razii, den před tím spáchal sebevraždu vedoucí provozu čistírny odpadních vod.

V případech kontaminace řeky Bečvy se začaly hýbat ledy. Asi dvacítka policistů udělala ve středu razii do společnosti Energoaqua pro podezření z úniku škodlivých látek do toku řeky a následnému úhynu ryb. Do toho se ve firmě stala tragická událost; den předtím si totiž vzal život vedoucí provozu, který měl na starost čistírnu odpadních vod. Informují Novinky.cz.

Doporučeno
Ryby v Bečvě opět hynou, znovu do ní unikla neznámá látka Ryby v Bečvě opět hynou, znovu do ní unikla neznámá látka 2. prosince 2020 12:28

V jedné z firem, využívající diskutované výpustě do řeky Bečvy, se začaly věci dávat do pohybu. Ve středu se totiž v řece znovu objevily mrtvé ryby, zhruba dva měsíce od poslední otravy. U výpusti rožnovské Tesly se ale nyní našly pouze čtyři mrtvé ryby. Do řeky se měly dostat už z laguny čistírny odpadních vod.

Domů
Sdílet
Diskuse