Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2020 11:14
Čas čtení 0:29
Adam Smeták

Policie ve středu zkontrolovala 4 189 barů a restaurací. Celorepublikové zátahy prý neprovádí

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Policisté zaznamenali jen jednotky případů, kdy provozovatelé porušili vládní opatření.

Ve středu začala platit nová restriktivní opatření, v rámci nichž byla zkrácena otevírací doba stravovacích zařízení nejvýše do 20:00. Někteří majitelé podniků se na protest rozhodli nechat otevřeno navzdory zákazu. Avizovali to například někteří ostravští provozovatelé. Podle Policie ČR ale nakonec své provozovny po 20. hodině nechaly otevřené jen jednotky provozovatelů

„Policie nadále standardním způsobem kontroluje dodržování vládních nařízení. Neprovádíme celorepublikové masivní akce ani ‚zátahy‘ a věnujeme se kontrolám v rámci běžného výkonu služby. Ani včera nedocházelo ze strany provozovatelů restaurací k zásadnímu porušování opatření,“ konstatovala Policie ČR na Twitteru.

Doporučeno
Na takové jednání ze strany mužů si ženy zvykat nemusí, protože není normální, reaguje na vyjádření Uzla Dana Pokorná Na takové jednání ze strany mužů si ženy zvykat nemusí, protože není normální, reaguje na vyjádření Uzla Dana Pokorná 9. prosince 2020 17:30

Provedeno bylo 4 189 kontrol restaurací a barů. Žádná nařízení neporušilo 4 173 z nich. V deseti případech došlo k nahlášení správnímu orgánu a byla uložena jedna bloková pokuta. V pěti případech byl prohřešek proti pravidlům vyřešen domluvou.

Domů
Sdílet
Diskuse