Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. prosince 2020 20:05
Čas čtení 0:47
Martin Mičuda

Francouzský designér naznačil, jak by vypadal slavný kabriolet Škoda Felicia v moderní interpretaci

Francouzský designér naznačil, jak by vypadal slavný kabriolet Škoda Felicia v moderní interpretaci
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.skoda-storyboard.com/en/innovation/icons-get-a-makeover-a-divinely-airy-skoda-felicia/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">skoda-storyboard.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Kéž by škodovka sebrala odvahu a začala vyrábět i něco takového.

Původní Škoda Felicia patří dozajista mezi nejpůvabnější modely české automobilky. Právě ladné křivky a celkový šarm se snažil navrátit francouzský designér Martin Leprince z designového oddělení Škody, čehož výsledkem je vize novodobého kabrioletu slavného jména. Jeho cílem bylo propojit řidiče, auto a okolí, protože právě v tom spočívá podstata kabrioletů.

Počítačová vizualizace reprezentuje podle francouzského designéra kabriolet učený pro veselý a bezstarostný život. Futuristicky střižený interiér kombinuje čisté až minimalistické linie exteriéru. Z něho bohužel moc nevidíme, pár vizualizaci ale naznačuje velmi atraktivní a moderní tvary.

Doporučeno
Přijde ti nové 911 Turbo S málo výkonné? TechArt nabízí úpravu s výkonem až 710 koní Přijde ti nové 911 Turbo S málo výkonné? TechArt nabízí úpravu s výkonem až 710 koní 10. prosince 2020 20:57

Francúzsky dizajnér naznačil, ako by vyzeral slávny kabriolet Škoda Felícia v modernej interpretácii
Zdroj: www.skoda-storyboard.com
Domů
Sdílet
Diskuse