Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. prosince 2020 18:30
Čas čtení 0:51
Adam Novosad

Attila Végh půjde do odvety proti Vémolovi jedině tehdy, když se mu to finančně vyplatí. Jinak v ní nevidí žádný smysl

SPORT
Uložit Uložené

Attila Végh se v roce 2020 více věnoval trenérství než vlastní kariéře.

Attila Végh si v případném odvetném souboji proti Karlosi Vémolovi nemá co dokazovat. V rozhovoru pro Šport.sk vyprávěl, pod jakou podmínkou bude ochoten odvetu akceptovat, ale vysvětlil i to, proč v roce 2020 vůbec neplánoval profesionálně bojovat.

V posledních měsících se věnoval zejména své trenérské kariéře a pomohl svému svěřenci Ľudovítu Kleinovi na cestě do UFC. „Kluci jedou jako pila, chtějí pokračovat, proto mě to baví,“ okomentoval trenérství, ve kterém objevil svou vášeň.

Attila Végh pôjde do odvety proti Vémolovi jedine vtedy, keď sa mu to finančne oplatí. Inak v nej nevidí žiadny zmysel
Zdroj: TASR

Možnost soustředit se čistě na trénování mu umožnil příslib, který dal po zápase s Vémolou své manželce. „Dohodli jsme se, že jí to vynahradím a nebudu v roce 2020 zápasit,“ konstatoval. V roce 2021 nevylučuje svůj návrat do klece, ale předem prohlásil, že bez diváků bojovat v žádném případě nebude.

Doporučeno
5 mladých českých bojovníků, kteří před sebou mají obrovskou kariéru v MMA 5 mladých českých bojovníků, kteří před sebou mají obrovskou kariéru v MMA 15. prosince 2020 9:52

Média i fanoušci ho však navzdory jasnému vítězství proti Vémolovi neustále bombardují otázkami, kdy se opět poperou. Attila Végh v odvetě nevidí smysl, neboť kdyby náhodou prohrál, tak by nepřející označili první vítězství za náhodu. „Když se bavíme o Karlosovi, tak pod jedinou podmínkou – musí se mi to vyplatit finančně,“ odpověděl pro Šport.sk přímočaře.

Navzdory nevraživosti zůstávají Végh s Vémolou přátelé, kteří si dokonce před letošními Vánocemi věnovali dárky. A kdyby už souboj v MMA nevyšel, Végh se ještě chystá zkusit si profesionální zápas v boxu. „Chci si odfajfknout i box. Netoužím po kariéře v ringu,“ zakončil.

Domů
Sdílet
Diskuse