Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. prosince 2020 11:46
Čas čtení 0:51
Tereza Šnajdrová

Hajlující dvojice v autobuse tahala dítě z kočárku rodiny snědé pleti

NEWS
Uložit Uložené

Případ, k němuž došlo v pondělí v noci v Praze, vyšetřuje policie.

Policie zadržela dva muže, kteří v jednom z nočních autobusů v Praze vykřikovali nacistické pozdravy se vztyčenou pravicí. Kromě hajlování dvojice také slovně napadala rodiče snědé pleti a snažila se jim vytáhnout malé dítě z kočárku. Novinky informovaly o tom, že v autobuse současně cestovalo dalších nejméně pět lidí.

Doporučeno
Při hádce z okna upustil měsíční holčičku. Odsedí si 18 let za vraždu Při hádce z okna upustil měsíční holčičku. Odsedí si 18 let za vraždu 16. prosince 2020 15:37

Incident se odehrál v pondělí v autobusu jedoucím z centra na Jižní Město. „Půl hodiny po půlnoci upoutal křik a obrovské rány hlídku strážníků, která kontrolovala konečnou stanici metra Háje,“ přiblížila situaci mluvčí policie. Z autobusu přijíždějícího na zastávku Brechtova následně vystoupili dva muži ve věku 46 a 47, kteří se vztyčenými pravicemi vykřikovali nacistický pozdrav Sieg Heil.

Domů
Sdílet
Diskuse