Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. prosince 2020 10:14
Čas čtení 1:12
Adam Novosad

Přítel slovenské prezidentky Zuzany Čaputové ukázal zamilovanou vánoční fotku. Byl to pro mě rok lásky, vášně a romantiky, napsal

NEWS KORONAVIRUS SLOVENSKO
Uložit Uložené

Zuzana Čaputová tvoří pár s bývalým aktivistou Jurajem Rizmanem už několik měsíců.

Není žádným tajemstvím, že slovenská prezidentka Zuzana Čaputová již delší dobu tvoří pár s Jurajem Rizmanem. Ten v minulosti dlouhá léta pracoval jako aktivista v Greenpeace Slovensko a zpočátku byl dokonce poradcem prezidentky, ale když se dvojice dala dohromady, tak z této pozice odešel. 

Rizman nedávno přiznal, že si letos po 25 letech ostříhal svůj charakteristický cop, vytáhl náušnici z ucha a výrazně obměnil svůj šatník. Dvojice už spolu strávila letní dovolenou na výletech ve Vysokých Tatrách.

Doporučeno
Do druhé řady se rozhodně nepřihlásím. Už nemám důvod, říká František ze Svatby na první pohled (Rozhovor) Do druhé řady se rozhodně nepřihlásím. Už nemám důvod, říká František ze Svatby na první pohled (Rozhovor) 16. prosince 2020 21:40
 

PRAJEM POKOJNÉ SVIATKY Vážení priatelia, máme štvrtú adventnú nedeľu, blíži sa Štedrý deň a predtým, ako si dám pár...

Posted by Juraj Rizman on Sunday, December 20, 2020

V nejnovějším statusu promluvil k veřejnosti, které popřál klidné svátky, hodně zdraví, štěstí i lásky do nového roku. Prý se v rekapitulaci roku nechce soustředit na pandemii, která nás zasáhla zdravotně, sociálně, ekonomicky i lidsky, ale uvědomil si spíše důležitost svých nejbližších.

„V tento krizový a mimořádně komplikovaný rok jsem si totiž opravdu naplno uvědomil, jaké mám štěstí, když mám v těžkých chvílích po boku milovaného člověka, když se mohu opřít o naše rodiny, o přátele a dobré kolegy,“ zamyslel se v příspěvku Rizman. Kromě strachu i strastí prohlásil, že on si bude rok 2020 pamatovat jinak.


Doporučeno
Miley Cyrus chce jít do trojky se Shawnem Mendesem a Camilou Cabello. Líbí se jí, jak zpívají její píseň Miley Cyrus chce jít do trojky se Shawnem Mendesem a Camilou Cabello. Líbí se jí, jak zpívají její píseň 21. prosince 2020 7:33

„Byl tento rok pro mě hlavně rokem lásky – romantiky, vášně, ale i upřímné radosti ze vztahu, porozumění, vzájemné úcty a podpory. Jsem tomu rád a jsem za to vděčný,“ konstatoval.Už nyní se podle statusu těší na to, jak v roce 2021 navštíví všechny, s nimiž dosud mohl komunikovat převážně jen online nebo telefonicky. 

Prezidentka Zuzana Čaputová mezitím oznámila, že spouští svůj vlastní podcast s názvem Zjednotená krajina.

Domů
Sdílet
Diskuse