Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. prosince 2020 6:27
Čas čtení 0:32
Dominik Vetrák

Tvůrci Black Mirror natočili s Netflixem dokument parodující rok 2020

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Charlie Brooker si dává pauzu od Black Mirror.

Death to 2020 je mockumentary, tedy dokument ve stylu parodie. Zaměří se na to, jak šílený byl rok 2020, takže se podíváme na začátek a průběh pandemie způsobené covidem-19, na hnutí Black Lives Matter, americké volby a Trumpa.

Součástí dokumentu budou i archivní záběry a rozhovory s herci v rolích expertů na politiku. Dočkáme se jak kritiky, tak humoru, a protože jde o tvůrce Black Mirror, můžeme se připravit i na nastavení zrcadla pro celou společnost.

Doporučeno
„Zabiju se, pokud to zůstane zavěšené online.“ 40 žen žaluje PornHub, firma prý roky věděla o sexuálním vykořisťování „Zabiju se, pokud to zůstane zavěšené online.“ 40 žen žaluje PornHub, firma prý roky věděla o sexuálním vykořisťování 18. prosince 2020 18:25

Hlavním producentem je Charlie Brooker, který si letos dal s Black Mirror pauzu, neboť usoudil, že svět jeho deprimující myšlenky a nápady v současnosti opravdu nepotřebuje. Místo toho připravil dokument, který se představuje prvním trailerem. Death to 2020 uvidíme na Netflixu 27. prosince.

Představí se v něm Samuel L. Jackson, Lisa Kudrow, Leslie Jones, Hugh Grant, Kuma Nanjiani (Lovebirds, Silicon Valley) a další.

Domů
Sdílet
Diskuse